Betrokken, actieve leerlingen en leuke lessen

Volg een Cavilam Cursus en je krijgt het voor elkaar!

Wil je eens iets anders voor je lessen? Iets waar je leerlingen vrolijk van worden, maar jij ook? Activiteit, creativiteit, meer betrokkenheid van je leerlingen.... de Cavilam biedt er prachtige cursussen voor. Meer ICT of juist niet? Een zintuigelijke benadering die zorgt voor een mooi resultaat? Toneel en cultuur integreren in je lessen zodat je leerlingen op een speelse manier voorbereid worden op hun examen? Voor docenten zijn er oneindig veel cursussen.

Wie, wat, waar?

Voor docenten vind je alle  33 modules onder de volgende link Formations à la carte. Een cursus bestaat uit twee modules. Sommige modules zijn modules du matin en andere zijn modules de l'après-midi. Kies een module die je absoluut wil volgen. Klik op s'inscrire en je krijgt onderaan de pagina de andere modules waaruit je kunt kiezen. 

Aanbod cursussen van 1 week:

Een greep uit het aanbod van de Cavilam cursussen voor docenten. Klik op de cursus die je interesse heeft. Je wordt doorgeleid daar de omschrijving op de site van de Cavilam. Voor het gehele aanbod voor docenten van de Cavilam klik hier. Je kan er uiteraard nog een week of meer achter aan plakken zodat je meerdere modules kunt volgen. 

Aanbod cursussen van 2 weken:

Klik op de cursus die je interesse heeft. Je wordt doorgeleid daar de omschrijving op de site van de Cavilam. Voor het complete aanbod voor cursussen van twee weken, klik je hier

Boek je cursus hier en ontvang een attentie van Taaldolfijn! 

Als je wil, kan je alle stappen volgen en jezelf inschrijven, aangeven of de Cavilam onderdak voor je moet regelen en zo ja, welk soort, wie betaalt voor je cursus (jij of bijv. de school waar je werkt).

Let er wel op dat je TAALDOLFIJN invult bij het hokje Code Promo. Daarmee geef je aan dat je deze informatie gelezen hebt. Dit is belangrijk voor de Cavilam plus je krijgt een leuke attentie opgestuurd!  Wil je eerst liever meer informatie, of boek je liever via Taaldolfijn (de prijs is hetzelfde), dan kan dat via onderstaand inschrijfformulier.