Taaldolfijn Frans conversatie via Skype

met een groep of individueel

De conversatieles van Taaldolfijn is geheel gericht op snel en goed het Frans leren verstaan en spreken. Voor elke nieuwe Skypeles krijg je een AAD - een Frans filmpje - voor te bereiden. Bij het Frans filmpje zitten interactieve opdrachten die je helpen het filmpje te begrijpen en te verstaan. De opdrachten zijn in het Frans. Bij elke AAD krijg je een woordenlijst met audiobestand én grammatica uitleg. 

Boek je tien conversatielessen tegelijk, dan krijg je toegang tot de elektronische leeromgeving waarin je voor alle AAD's woordenlijsten, audiobestanden en grammatica tot je beschikking hebt. Daarnaast maakt de elektronische leeromgeving het mogelijk om via de chatfunctie met andere studenten in contact te komen. 

Taaldolfijn studenten zijn zeer enthousiast over deze aanpak. De taal die in de AAD's gesproken wordt is niet de Franse variant van het ABN - Algemeen Beschaafd Nederlands. Het is het echte Frans: de ene keer heel familiair, de andere keer juist het français courant - het standaard Frans. Keurig uitgesproken woorden en half ingeslikte zinnen, een Parijs' accent of het accent van de Midi (het zuiden) of een accent uit de (voormalige) overzeese gebieden. Je wordt niet alleen ondergedompeld in de Franse taal, ook word je volledig ondergedompeld in de Franse cultuur, gebruiken en gewoonten. Kortom, als je nu in Frankrijk komt, kan je werkelijk iedereen verstaan!


Taaldolfijn Frans Conversatie

Groepslessen

Het is mogelijk om met een groep conversatieles via Skype te nemen. Maximale groepsgrootte: 5 personen + een docent. Elk groepslid kan zich op een andere locatie bevinden. Voor groepen is een groepslessenpakket beschikbaar met toegang tot de elektronische leeromgeving die beschikbaar is op www.taaldolfijn.nl . Voor een cursus van 10 of van 20 lessen krijgen alle groepsleden toegang tot deze leeromgeving, waarin ze voor alle lessen AAD's woordenlijsten, audiobestanden en grammatica tot hun beschikking hebben. Daarnaast maakt de elektronische leeromgeving het mogelijk via de chatfunctie met elkaar in contact te staan om zo ook samen te kunnen studeren.

Taaldolfijn Frans Conversatie groepsles

Voorbereiding voor jouw cursus in Frankrijk bij de Cavilam

Je hebt dé cursus voor jou gezien bij de Cavilam in Vichy. Je vindt het alleen wel eng om je daar nu voor op te geven. Want wanneer heb je nu voor het laatst zo intensief in het Frans moeten communiceren? Laat dit je niet tegenhouden! Met een voorbereidingscursus via Skype van 5 of 10 of zoveel lessen als je maar wil, ben jij helemaal voorbereid op je grote avontuur! Vertel ons je plannen in onderstaand formulier en wij helpen je op weg. 

Taaldolfijn voorbereidingsles voor de Cavilam boeken

De Skype lessen kun je boeken via de site fransconversatie.nl van Taaldolfijn. Wil je eerst contact of meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in.