In één keer de échte Franse spreektaal leren

Bij Taaldolfijn leer je in één keer Frans spreken zoals de Fransen. Je leert de Fransen ook nog –  in één keer – verstaan! Ik leg je graag uit hoe dat kan, want dit geloof je toch niet zomaar? Snel aan de slag? Klik dan hier.  

Wonderen bestaan niet

Taaldolfijn zou je graag een cursus aanbieden waarmee je met enkele minuten studie per dag vloeiend Frans leert spreken. Om een taal goed te beheersen heb je een raamwerk van kennis en inzicht nodig. Dit raamwerk kan je je niet eigen maken door er een paar minuten per dag aan te besteden. De sites die het tegendeel beloven, verkopen onzin en geen wonderen. Dus blijf je tobben. 

Jij verstaat de Fransen niet en als je dan eindelijk weet wat ze zeggen, verstaan ze jou niet!

Waarom lukt het wel met Taaldolfijn?

Het uitgangspunt is totaal verschillend van de bestaande Franse lesmethoden. Bij Taaldolfijn word je direct ondergedompeld in de echte Franse spreektaal. Middels authentieke audiovisuele documenten (AAD's), oftewel filmpjes die door Fransen voor Fransen zijn gemaakt, word je vanaf de allereerste les bekend gemaakt met de klanken van het Frans uit het dagelijks leven. Nu denk jij:  Dat is toch veel te moeilijk?  Nee, dat is het niet. Ik zal uitleggen waarom. Als je geen letter Frans kent, dan begin je bij Taaldolfijn ook gewoon bij het begin. Je leert woorden en grammatica. Er gebeurt echter meer. Middels de vele AAD's word je direct ondergedompeld in de Franse taal, net zoals wanneer je zonder enige kennis van de taal in het echte Frankrijk wordt gedropt. Dan denk je, "nou dan kom ik niet ver". Maar Taaldolfijn laat je niet alleen! Aan de hand van kijk-, luister-, spreek-, lees- en schrijfoefeningen bestudeer je het AAD. Aan het einde van de oefeningen begrijp je alles! En er zijn meer voordelen: Je herkent, onthoudt en begrijpt de woorden, grammatica en het taalgebruik veel sneller en beter dan met de gebruikelijke methodes. 

Taal leer je door woorden te koppelen aan wat je ziet

De AAD's maken je bekend met beelden en geluiden uit Frankrijk. Je hersenen zijn tot nu toe alleen maar getraind in het omzetten van geluiden naar de Nederlandse taal. Het is dus van belang dat je de Franse klanken en geluiden gaat trainen. Terwijl je dat doet, ga je aan de slag met het AAD. Je concentreert je op de beelden. Je krijgt vragen bij de beelden. Pas daarna krijg je vragen over de tekst. Vragen die afgestemd zijn op jouw niveau. Als je alle oefeningen gedaan hebt, zal je merken dat je al heel veel meer van het AAD verstaat!

Wat biedt Taaldolfijn?

Taaldolfijn biedt conversatiecursussen via Skype voor jou of voor je bedrijf, individueel of in groepsverband. Lees er alles over onder Taaldolfijn -> Frans conversatie. Daarnaast biedt Taaldolfijn virtuele cursussen Frans voor beginners tot en met ver gevorderden. Je kunt de cursussen zelfstandig doen of kiezen voor persoonlijke begeleiding via Skype. De eerste les installeren we - indien nodig - samen met jou Skype op je computer. Lees er alles meer over onder Taaldolfijn -> virtuele cursussen Frans. Het is ook mogelijk Taaldolfijn in te huren voor Franse les binnen je bedrijf.

Cursussen en prijzen

Voor alle informatie, prijzen en mogelijkheden voor conversatiecursussen, klik hier

Voor alle informatie, prijzen en mogelijkheden voor virtuele cursussen met of zonder begeleiding, klik hier


Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier: