Exclusief Frans leren in een virtuele omgeving

Leer Frans zoals je het nog nooit geleerd hebt! Je vindt niet alleen je docent en medecursisten online in de elektronische leeromgeving. Je waant je compleet in Frankrijk. Taaldolfijn heeft een unieke virtuele leergang ontwikkeld om op een aangename, speelse en effectieve manier Frans te leren. De  AAD´s (zie Taaldolfijn) spelen hierin een belangrijke rol. Echter, doordat je op een heel andere manier met de taal bezig bent, onthoud je heel veel woorden! Dankzij de AAD's wennen je hersens vanaf dag één aan de echte Franse manier van spreken. De AAD's laten je op een natuurlijke manier kennis maken met de Franse cultuur. 

Grammatica en vocabulaire: echt anders bij Taaldolfijn

Franse spelling en uitspraak is voor veel mensen een kleine ramp, maar van grammatica en vocabulaire leren wordt men over het algemeen ook niet echt blij. Bij Taaldolfijn krijg je uiteraard ook grammatica en vocabulaire. Dat heb je gewoon nodig! Echter, doordat de presentatie en integratie van de vocabulaire anders is dan bij andere cursussen en leergangen, onthoud je het veel gemakkelijker. 

Wat houdt deze virtuele leergang precies in?

Om helemaal precies te weten wat het inhoudt, kan je het beste een proefles nemen via Skype. Mocht je nog niet bekend zijn met Skype - een officieel Microsoft product - dan installeren we met jou Skype op je computer, tablet en/of telefoon. Daarna krijg een les in de virtuele omgeving, zodat je ziet wat het inhoudt en hoe je er effectief mee omgaat. Je zult dan ook direct ervaren dat de Franse woorden die je krijgt, veel beter blijven hangen. Waarom? Dat lees je in de gratis download in de kolom op deze pagina. Binnenkort is alle  informatie te lezen op onze nieuwe website fransconversatie.nl

Met of zonder persoonlijke begeleiding?

Via de ingebouwde chatfunctie staat een persoonlijk begeleider altijd voor je klaar. Via deze functie heb je - indien gewenst - ook contact met je medestudenten. Aan het einde van de cursus kun je, als je aan alle voorwaarden binnen de cursus hebt voldaan, je eigen certificaat downloaden met je naam, datum en de naam en handtekening van Elvira van der Sluis van Taaldolfijn erop. Als je extra begeleiding wil, dan kan dat. Via de site fransconversatie.nl kun je een Skypeles in de agenda boeken. 

Certificaat

De cursus in de virtuele omgeving is zo ingericht dat je elk onderdeel dat je afgerond hebt, aanvinkt. Zo weet niet alleen jij waar je gebleven bent, maar het systeem waar je in werkt ook! De toetsen kun je onbeperkt maken, maar om aan het einde van de cursus het certificaat te kunnen downloaden, moet er voor elke toets minimaal een zes staan. Als je aan alle voorwaarden hebt voldaan: een minimaal aantal uren bezig geweest zijn met de stof, voldoendes voor al je toetsen, alle onderdelen gedaan hebben, dan kun je zelf je certificaat downloaden. Op je certificaat komt de datum, je naam, je behaalde niveau en de naam en handtekening van je begeleider te staan. 

En als je digibeet bent, wat dan?

Hoewel de elektronische leeromgeving erg gebruiksvriendelijk is, kan het zijn dat je je toch niet zeker voelt om zo'n virtuele cursus aan te gaan. Daarom begeleiden we je de eerste les en maken we je wegwijs in het systeem. Dit kan telefonisch of via Skype. Als je nog niet bekend bent met Skype, kunnen we je ook helpen om dit officiële Microsoft product te installeren. 

Niveau

De beste manier om je niveau te bepalen is met een proefles via Skype. Je doet een aantal oefeningen binnen de virtuele omgeving met je begeleider. Daaraan kunnen we goed zien welk niveau voor jou geschikt is. 

Welk Frans voor mij?

De virtuele cursussen Frans zijn er voor verschillende doelgroepen: kinderen, volwassenen, senioren (50+) en voor mensen die Frans voor hun werk moeten leren (Zakelijk Frans). De beginnerscursussen zijn algemeen. Algemene kennis van taal en cultuur, omgangsvormen, maar ook solliciteren en praten over je werk komen aan bod. Vanaf gevorderd niveau komt er meer verschil. Wil je een cursus met onderwerpen over Frankrijk, of liever over geschiedenis, literatuur, politiek.... Alles is mogelijk!