Cursussen voor docenten Frans

Frans geven wordt nog leuker met de zomercursussen van de Cavilam!

Beroemd zijn de speelse en leerzame cursussen à la carte die al sinds jaar en dag met veel succes gegeven worden op de Cavilam in Vichy. Docenten uit alle uithoeken van de wereld komen in de maanden juli en augustus naar Vichy om deze cursussen te volgen. De onderwerpen van de diverse modules zijn verschillend, maar ze hebben één gemeenschappelijk doel: jouw lessen Frans leuker, leerzamer en makkelijker maken, voor de leerlingen en jezelf. In één week combineer je twee modules, heb je nog recht op twee bijvakken en nog veel meer.... 

Een greep uit het assortiment: Frans leren met het Chanson Française, Frans leren met behulp van theater, digitale leermiddelen en nog veel meer! je hebt de keuze uit maar liefst 22 modules!

Frans geven wordt nog leuker als het team goed wordt aangestuurd! 

De cursus van Coordinateur Pédagogique is gericht om het aanbod Franse les te optimaliseren van uit de bestuurlijke kant. Welke vaardigheden heb je zelf nodig om deze functie goed te kunnen bekleden? Welke kennis en informatie hebben de docenten die je aanstuurt nodig om hun lessen leuk en leerzaam te maken of te houden?

Frans geven wordt nog leuker als je kennis weer helemaal optimaal is!

De cursus Enseigner le FLE aujourd'hui: Culture, Société, Tendances is er voor docenten die hun kennis van het huidige Frankrijk willen optimaliseren. Er wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen bij het Europees Referentie Kader (ERK - CECR), er wordt ingegaan op lesgeven op afstand en hoe dat interessant(er) te maken, maar ook hoe je je lessen in de klas kan optimaliseren. Deze cursus wordt gedurende het hele jaar gegeven. 

Aanbod:

Klik op één van de foto's hieronder voor meer informatie over cursussen, data, prijzen en accommodaties.