Ervaringen

De culturele cursus tijdens Covid-19

We hebben het heerlijk gehad in Vichy. Zo’n goeie sfeer op de Cavilam, de groep was echt fantastisch. En wat geweldig al die diverse nationaliteiten, heerlijk.

Ach en wij waren natuurlijk de oudste deelnemers, hahaha. De andere cursisten deden een cursus van 3 maanden, voor het werk enz. Het was voor ons heerlijk leren, huiswerk maken en echt het gevoel van vakantie was er ook. In de middag de culturele activiteiten en we moesten gewoon roeien met de riemen die we hadden, maar iedereen van Cavilam doet geweldig haar/zijn best. Chloé is een erg leuke vrouw en de personen Gilliam en Christopher, van de activiteiten zijn echt top. De mensen van de receptie, de bibliotheek, iedereen is zo behulpzaam, en vriendelijk. Het is een open en goeie leeromgeving.

We zijn dik tevreden en we hebben zeker geen spijt dat we het nu in december hebben gedaan. 

We hadden een fantastische air B&B en daar hebben we geen spijt van gehad. Zeker in de winter is het toch behelpen met het leren en huiswerk maken in ons campertje. Daphne de docent was echt top, ze sprong in op datgene wat er in de groep ook leefde. Wij zijn beide wel erg blij dat het een gewoon een cursus in de klas was en niet digitaal, maar ja met deze corona periode is het overal moeilijk, nog even voor lief nemen en doorzetten.

Als je vraagt of wij iets aan de cursus hebben gehad, nou en of, we zijn gewoon weer een stapje verder en daar gaat het om. Er vallen weer puzzelstukjes op hun plekje. Kijk het zal nooit onze eerste taal worden, maar we kunnen ons aardig redden. 

Nee dit was een geweldige keuze. 

Mirjam en Marque Ghijsels