Kies je cursus, een beknopt overzicht

Product Prijs
Programme intensif 18 groepslessen algemeen Frans, 8 keuzevakken, 10 - 15 studenten per groep vanaf € 322,= per week
Programme super intensif, 18 groepslessen, 8 keuzevakken, 6 privélessen, 10 - 15 studenten per groep vanaf € 744,= per week
Programme combiné, 18 groepslessen, 6 privélessen, 10 - 15 studenten per groep vanaf € 644,= per week
Cours particuliers (privéles), 2 docenten en twee studenten werken samen gedurende 90 minuten € 71,= per les
Inschrijfgeld € 80,= per cursus
Prijzen zijn inclusief: - Cursusmateriaal
- Onbeperkt toegang tot de mediatheek
- Verklaring van behaald niveau
- Certificaat
- Transfer van het station van Vichy naar je accommodatie

Prijzen, hoe langer je blijft hoe goedkoper het wordt. 

De genoemde prijzen per week bovenaan de pagina gelden voor een verblijf van minimaal 1 week t/m maximaal 4 weken. Blijf je langer, dan wordt de prijs per week goedkoper. De kortingen lopen op van 5% tot 30% .  Ben je geïnteresseerd in een lang verblijf, neem dan contact met Taaldolfijn op voor informatie over prijzen en mogelijkheden. 

Boek via Taaldolfijn voor dezelfde prijs als bij de Cavilam, maar met meer gemak en meer informatie én ontvang een leuke attentie!

De onbeperkte mogelijkheden van de Cavilam lessen

De Cavilam biedt een ongekende flexibiliteit in het aanbieden van lessen en niveaus. De privélessen kun je invullen met de standaard keuzevakken zoals spreek- en schrijfvaardigheid, Frankrijkkunde (civilisation), grammatica en in de zomermaanden het vak theater. Echter, er kan veel meer. Wil je je graag meer richten op zakelijk Frans, op kunst en/of literatuur, op toerisme, op ICT, op Franse verkooptechnieken... alles is mogelijk. De Cavilam houdt de standaard niveaus van het ERK aan: A1, A2, B1 etc. Voor een débutant complet - iemand die letterlijk niets van Frans weet - is er ook het niveau A0 beschikbaar. Daarnaast wordt er ook gedifferentieerd binnen de niveaus. 

Startdata 2020:

Je kunt elke maandag in deze cursussen instromen. Als je beginner bent is de startdatum niet elke maandag, maar elke eerste maandag van de maand en in de zomermaanden juli en augustus de eerste en de derde maandag van de maand (6/7, 20/7, 3/8 en 17/8)

Accommodaties

Indien gewenst kan de Cavilam tegen gereduceerd tarief onderdak voor je regelen. De accommodaties variëren van een studentenkamer of studio of gastgezin tot een appartementenhotel of vier sterren hotel. Voor informatie en prijzen, klik je op de volgende link: Cavilam -> accommodaties.

Buitenlesactiviteiten

De Cavilam organiseert per week een aantal culturele activiteiten, zoals een culturele avond, een wijn- of kaasproeverij, een stadswandeling. Hierover word je tijdens verblijf geïnformeerd door de culturele commissie. In de weekenden organiseert de Cavilam ook excursies buiten Vichy, zoals een bezoek aan  Clermont-Ferrand, Lyon of naar kastelen in de buurt. Je gaat dan met een bus en gidsen van de Cavilam op pad. Ook hierover word je ter plaatste geïnformeerd door de culturele commissie. Voor deze excursies moet wel een bedrag betaald worden. 

Vichy, art nouveau stad aan de rivier de Allier

Vichy biedt veel op cultureel en recreatief gebied. De prachtige opéra, de Thermen waar Napoléon III al kwam, en de  vele gebouwen in art nouveau stijl, de stadsparken en vele autovrije winkelstraten zorgen voor een gezellige uitstraling. Flaneren, borrelen en zonnebaden kun je aan de rivier de Allier. En alles is op loopafstand! Lees er meer over onder de volgende link: Vichy

Cursus boeken

Wil je een cursus boeken, neem dan contact op via het onderstaande formulier. Wij verzorgen dan jouw inschrijving bij de Cavilam zonder dat je last hebt van een eventueel taalprobleem en mét de meeste informatie direct voorhanden.  

Boek via Taaldolfijn voor dezelfde prijs als bij de Cavilam, maar met meer gemak en meer informatie én ontvang een leuke attentie!